Hlavní strana | Lidi a jejich stránky
Fotografické: Galerie | Školy | Obchody

jak moc je nutné v průběhu studia studiovat historii?:

Dagmarina (15.02.2010 10:00): Ahoj,
uvažuji o studiu na ITF, bakalář.Ráda bych se zeptla jak moc se musí studovat dějiny fotografie, historie apod. Řekněme, že na přijímakčy bych se to nějak naučila, ale ráda bych věděla jak je to přímo se studiem, je třeba se opravdu hodně "biflovat", koukala jsem na doporučenou literaturu a je toho opravdu hodně, je nutné přečíst vše? Momentálně navštěvuji kurzy fotografie, a tak si říkám že bych to mohla zkusit dále studovat, jenže nejsem zrovna studijní typ zejména co se historie apod., týče. Předem moc díky za jakýkoliv názor

Pljuscenko (22.02.2010 09:01): Da se to zvladnout, to by asi nemel byt hlavni moment v tvem rozhodovani, zda ITF studovat nebo ne. Pokud se to zvladnes naucit na prijimacky, tak pak uz to zvladnes urcite.
Petr (23.02.2010 11:29): Je ale pravda, že zkoušky z dějin fotografie jsou vždy ty nejtěžší, Snad proto, že se z toho dělají zkoušky u státnic. Tím ale nechci nikoho strašit. Opravdu, nemá cenu si z toho dělat před přijetím těžkou hlavu. Kdo opravdu dokáže projít talentovkama a dále potom i písemnýma zkouškama kde jsou taky částečně dějiny fotografie, tak by to mohl potom v rámci studia zvládnout. Samozřejmě, musí se tomu věnovat, musí ho fotografie zajímat. Není to střední škola, kde se učí jen řemeslo. Takže na ITF je nutné znát a chápat navíc různé souvislosti, což právě dějiny fotografie umožní.
Silva (22.03.2010 13:31): Zdravím,
vzkaz pro Petra nebo Pljuscenka : Je možno se poptat na něco trochu více do hloubky ? Ohledně ITF ....atd.Jen bych si ráda něco ujasnila a přijde mi fajn znát názor někoho kdo již studuje.
Diky, pokud by to šlo, nechávám na sebe kontakt. hanys.ka@seznam.cz kde mi když tak prosim napište nějaky kontakt, mob., email, icq, skype ....
Předem díky moc za ochotu.
Petr (23.03.2010 14:13): Proč takhle individuálně? Možná by tvůj dotaz zajímal i někoho jiného.

Nový příspěvek

Jméno/přezdívka:
Příspěvek: